تبلیغات
 با گیاهان دارویی اشتی کنیم - تاثیر پرتفال در جلوگیری از سرطان
با گیاهان دارویی اشتی کنیم
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 13 اسفند 1387 توسط فرحناز | نظرات ()

 

کارشناسان از فواید زیاد پرتقال در پیشگیری از بسیاری از بیماری‏ها خبر می‏دهند.
به گزارش شبکه خبر به نقل از واحد مرکزی خبر، كارشناسان تغذیه می‏گویند: افردی كه پرتقال مصرف می‏كنند، 50 درصد كمتر از افرادی كه پرتقال مصرف ن می‏كنند به سرطان دستگاه گوارش مبتلا می‏شوند.
شیرین اباذری، متخصص تغذیه گفت: پرتقال به علت داشتن ویتامین «ث» و خواص آنتی اكسیدانی از ابتلا به سرطان مری و لوزالمعده پیشگیری می‏كند.
وی افزود: این میوه به علت دارا بودن املاح معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، كلسیم و آهن برای پیشگیری از بیماری‏های قلبی، افزایش رشد و نمو استخوان، استحكام دندان و كاهش فشار خون نیز مفید است.
اباذری گفت: پوست زرد، پوسته سفید، برگ، تخم و اسانس پرتقال هم خواص درمانی فراوانی دارد.
پوسته سفید آن به علت وجود ماده پكتین پایین آورنده كلسترول خون است.
جوشانده پوست زرد پرتقال، دم كرده برگ و اسانس پوست آن هم به ترتیب خاصیت اشتها آور، ضدسرفه، مسكن و ضدعفونی كنندگی دارد.
پیش از این بررسی‏ها متعدد، سودمندی انواع میوه و سبزی از جمله مرکبات را در پیشگیری از بسیاری از بیماری‏ها نشان داده‏اند.


درباره وبلاگ
جستجو
آخرين مطالب
آرشيو
نويسندگان
آمار سايت
بازديدهاي امروز : نفر
بازديدهاي ديروز : نفر
كل بازديدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :